Початок роботи та ваш обліковий запис

Останнє оновлення: 17 липня 2026 р.

Який мінімальний вік для використання додатку?

MotoClubHub призначений для дорослих. Щоб створити обліковий запис, вам має бути 18 років або більше, і ви підтверджуєте це під час реєстрації. Докладніше дивіться нашу Політику стандартів безпеки дітей.

Чи потрібен обліковий запис для використання додатку?

Ні. Ви можете переглядати всі публічні зустрічі без облікового запису в режимі лише для читання. Щоб взаємодіяти (додавати в закладки, відмічати зацікавленість або створювати контент), потрібно увійти.

Як створити обліковий запис?

Завантажте додаток і зареєструйтеся за допомогою електронної пошти, облікового запису Google або Apple. Під час реєстрації ви підтверджуєте, що вам 18 років або більше, та погоджуєтеся з нашими Умовами і Політикою конфіденційності.

Що таке нікнейм користувача (@username)?

Кожен обліковий запис має унікальний нікнейм, що відображається як @username, за яким інші мотоциклісти знаходять вас та додають у друзі. Нікнейм містить від 3 до 20 символів і може складатися з літер, цифр та підкреслень. Встановлення власного нікнейму є функцією рівня Підтримувач, дивіться порівняння тарифів на нашій головній сторінці.

Чи можу я змінити фото профілю?

Так. Відкрийте свій Профіль і натисніть на поточне фото, щоб завантажити нове.

Як видалити обліковий запис?

Відкрийте свій профіль, прокрутіть донизу та натисніть «Видалити обліковий запис». Це незворотний процес. Якщо у вас є активна платна підписка, спочатку вам буде запропоновано скасувати її у своєму обліковому записі магазину (див. розділ «Ціни та підписки»).

Що буде видалено: ваш профіль, фотографії (профілю, обкладинки, мотоцикла та будь-які інші фотографії, які ви завантажили), ваш гараж і збережені ідентифікатори, зв’язки з друзями, членство в клубах, збережені та спільні посилання на паркування, а також ваші налаштування сповіщень будуть видалені одразу. Ваші дані аналітики також будуть заплановані для видалення з Google Analytics.

Що зберігається і як довго: резервна копія вашого профілю та налаштувань зберігається протягом 30 днів, щоб ваш обліковий запис можна було відновити, якщо ви передумаєте, після чого вона буде остаточно видалена. Ми також зберігаємо обмежену інформацію про попередні покупки та підписки з метою бухгалтерського обліку та з юридичних причин. Будь-які зустрічі, які ви створили, зберігаються, а не видаляються, і більше не пов’язані з вашим видаленим профілем. Ваш @username буде деактивовано, а не повторно використано, тому ніхто не зможе одразу його використати — він більше не пов’язаний з вами.

Я забув пароль. Як його скинути?

На екрані входу натисніть Забули пароль і дотримуйтесь інструкцій, надісланих на вашу електронну пошту. (Це стосується входу через електронну пошту; якщо ви входите через Google або Apple, керуйте паролем у відповідного постачальника.)

У вас є пропозиція?

Ми будемо раді почути від вас. Напишіть нам на адресу motoclubhub@mod72.com, щоб поділитися своїми відгуками чи ідеями.