Bezpieczeństwo

Ostatnia aktualizacja: 17 lipca 2026

Do czego służy ustawienie „Bezpieczeństwo”?

W sekcji Bezpieczeństwo w Ustawieniach można włączyć funkcję Blokady aplikacji. Po włączeniu blokady aplikacji, do jej otwarcia wymagane będzie wprowadzenie kodu dostępu lub użycie danych biometrycznych (np. rozpoznawanie twarzy lub odcisk palca), dzięki czemu Twój profil, dane i garaż pozostaną chronione, nawet jeśli ktoś inny weźmie do ręki Twój telefon.

Jak usunąć konto lub zresetować hasło w MotoClubHub?

Są one objęte Twoim kontem. Informacje na temat usuwania konta i resetowania hasła znajdziesz w sekcji Rozpoczęcie pracy i konto.

Masz sugestię?

Chętnie usłyszymy od Ciebie. Wyślij wiadomość e-mail na adres motoclubhub@mod72.com, aby podzielić się swoimi uwagami lub pomysłami.