Znajomi
Ostatnia aktualizacja: 17 lipca 2026
Jak znaleźć i dodać innych użytkowników?
Otwórz sekcję Znajomi i wyszukaj użytkownika po jego nazwie (@nazwa_użytkownika), a następnie wyślij zaproszenie do znajomych. Po zaakceptowaniu zaproszenia zostaniesz połączony z daną osobą. Możesz również wysłać zaproszenie ze profilu użytkownika.
Jak zarządzać zaproszeniami do znajomych?
W sekcji Znajomi znajdują się zakładki Oczekujące i Wysłane:
- Oczekujące: akceptuj lub odrzucaj zaproszenia, które otrzymujesz.
- Wysłane: anuluj wszelkie oczekujące zaproszenia, które wysłałeś.
Aby pomóc w zapobieganiu spamowi, istnieje dzienne ograniczenie liczby zaproszeń do znajomych, które możesz wysłać.
Co mogę robić po połączeniu się z kimś?
Bycie znajomymi pozwala na utrzymywanie kontaktu z użytkownikami, których poznałeś i przeglądanie treści, które każdy z was decyduje się udostępniać znajomym. Dzięki temu łatwiej jest śledzić osoby, z którymi jeździsz.
Czy mogę udostępniać swoją aktualną lokalizację znajomym?
Tak, jest to funkcja dostępna dla Użytkowników Premium: możesz udostępniać swoją aktualną lokalizację znajomym, aby mogli zobaczyć, gdzie jesteś. Jest to opcja i działa automatycznie przez określony czas. Szczegóły można znaleźć w sekcji Lokalizacja.
Jak usunąć, zablokować lub odblokować kogoś?
- Usuń: usuń znajomego z listy znajomych w dowolnym momencie.
- Zablokuj: uniemożliw użytkownikowi wysyłanie zaproszeń do znajomych lub interakcję z Tobą. Zablokowani użytkownicy nie są o tym informowani.
- Odblokuj: cofnij blokadę później z tego samego ekranu.
Masz sugestię?
Chętnie usłyszymy od Ciebie. Wyślij wiadomość e-mail na adres motoclubhub@mod72.com, aby podzielić się swoimi uwagami lub pomysłami.